Μηνύει τους παιδιάτρους του Καραμανδάνειου η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μηνύει τους παιδιάτρους του Καραμανδάνειου η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τα βέλη της στους παιδιάτρους του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου για πράξεις ή παραλείψεις του φέρονται να συνδέονται με τον θάνατο της 9χρονης Τζώρτζινας,  έστρεψε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια.
Με αυτό τον τρόπο επιχείρησε να δείξει ότι ο θάνατος της πρωτότοκης κόρης της δεν είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας που την οδήγησε στο εδώλιο αλλά οφείλεται σε ιατρικό λάθος.
Μήνυση Κούγια κατά παιδιάτρων
Υπό αυτό το πρίσμα ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε σήμερα μήνυση στους παιδιάτρους του Καραμανδανείου Νοσοκομείου για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα και την οδήγησε σε τετραπληγία.
Κατά τον δικηγόρο της 33χρονης πρέπει να ερευνηθούν για σωματική βλάβη εξ’ αμέλειας από υπόχρεο αλλά και τα αδικήματα της ψεύδους βεβαίωσης και της ψεύδους κατάθεσης.
Επιπλέον ζήτησε  να  κλητευθεί, η παιδοκαρδιολόγος Αγγελική Καρατζά αλλά και να αναγνωσθεί η κατάθεση της που έχει δοθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της οποτεδήποτε πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή» ανέφερε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε:
«Η κατάθεσή της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν!».
Τι είπε η εισαγγελέας
Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα για την κλήτευση της γιατρού.
«Έχει προκύψει από την αποδεικτική διαδικασία ότι οι γιατροί καταθέτουν πως επικοινώνησαν μαζί της. Υπάρχει λόγος κλήτευσης της λοιπόν για να καταθέσει.
Σχετικά με το αίτημα ανάγνωσης του εγγράφου της κατάθεσης της που ανήκει σε άλλη δικογραφία και αφορά τα αλλά παιδιά, θεωρώ ότι δεν πρέπει να αναγνωσθεί στο παρόν δικονομικό στάδιο. Πρέπει να επιφυλαχθούμε» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας.