Πεντάλφες και η γυναίκα με το λευκό φόρεμα – Αυτό είναι ένα από τα «πιο στοιχειωμένα» σπίτια στον κόσμο

Ένα από τα «πιο στοιχειωμένα» σπίτια στον κόσμο επισκέφτηκε ένας νεαρός influencer και ανέβασε βίντεο από το εσωτερικό του στο TikTok προκαλώντας ανατριχίλα με τις πεντάλφες, τις κούκλες και τα φτερά περιστεριών στην μπανιέρα…

Το βίντεο ανέβηκε στην πλατφόρμα πέρυσι και έχει σχεδόν 500.000 views. Όπως λέει ο Jose Flores, ο… ατρόμητος εξερευνητής στοιχειωμένων σπιτιών και άλλων χώρων, ένα από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια στον κόσμο βρίσκεται στο Μεξκό.

Ο 23χρονος βρέθηκε στο σπίτι και μίλησε στους followers του για τον «μύθου του Λευκού Σπιτιού», που θέλει μια γυναίκα με λευκό φόρεμα να περιφέρεται στους διαδρόμους του αρχοντικού από το 1980.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η γυναίκα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι γιατί έχασε τον γιο της και τον σύζυγό της» λέει ο Flores σε συνέντευξή του στο Jam Press, που αναμεταδίδει η New York Post.

Άνθρωποι που περνούν από το σπίτι λένε ότι έχουν δει τη γυναίκα με το λευκό φόρεμα να βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Κρεμασμένες κούκλες και σατανιστικά σύμβολα

Ο ιδιοκτήτης του… καταραμένου σπιτιού, επέστρεψε στον Flores να το εξερευνήσει. Με το που μπήκε ο νεαρός είδε μια πεντάλφα σε έναν τοίχο και έπειτα βρέθηκε σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κούκλες κρεμασμένες σε ένα κλαδί δέντρου.

Στη συνέχεια το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο… creepy καθώς βρίσκει μια μικρή ντουλάπα με γρατζουνιές και ίχνη παλάμης στους τοίχους. Στο κέντρο αυτών των αποτυπωμάτων βρίσκεται ο αριθμός 500.

Στο σπίτι υπάρχει ακόμα μια μπανιέρα γεμάτη με φτερά περιστεριών, δύο προσθετικά πόδια και κλειδωμένες πόρτες.

 

«Το φάντασμα της γυναίκας ήταν εκεί!»

Κάποιοι από όσους είδαν το βίντεο ισχυρίζονται ότι είδαν το φάντασμα της γυναίκας με το λευκό φόρεμα.

«Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται μια σκιά που τρέχει» γράφει κάποιος. «Το φάντασμα της γυναίκας παιδιά! Δείτε στο 0:26» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Πήγα στο σπίτι και πραγματικά έχει μια πολύ παράξενη αύρα, αισθάνεσαι ότι κάποιος σε παρακολουθεί» έγραψε ένας άλλος χρήστης.