Η Romy ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ντεμπούτου solo άλμπουμ της

To «Mid Air» είναι ένα άλμπουμ για την χαρά, την σωτηρία και το καταφύγιο που μπορεί κανείς να βρει σε ένα dancefloor. Ένα άλμπουμ που πραγματεύεται την αγάπη, τη θλίψη, τις σχέσεις, την ταυτότητα και τη σεξουαλικότητα. Είναι ένα γράμμα αγάπης προς τα queer clubs με τα οποία συνδέθηκε η Romy και βρήκε τον δικό της κύκλο.

Είναι ένα άλμπουμ που περιγράφει το ταξίδι μέσα από τη θλίψη και τον πόνο της καρδιάς, προς την ευφορία αλλά και την εκδήλωση της σεξουαλικής ταυτότητας (αν και η ίδια το έχει κάνει πολλά χρόνια πριν).

Στο «Mid Air» η Romy δούλεψε με τους παραγωγούς Fred again.. and Stuart Price, καθώς και με τον Jamie xx στο πρόσφατο single “Enjoy Your Life”. Το “Mid Air” συνοψίζει όλα τα στοιχεία του ήχου που η Romy περιγράφει ως «συναισθηματική μουσική για χορό». Ο ήχος αυτός που σκοπό έχει να φέρνει κοντά τον κόσμο, αποδεικνύει την αγάπη της Romy για τη χορευτική μουσική και την κλασική δημιουργία τραγουδιών ισορροπώντας ανάμεσα στην ευφορία, τη φυγή, τη θλίψη και τη μελαγχολία.

Μαζί με την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, η Romy αποκάλυψε το τρίτο single της, “Loveher” που είναι και το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου ενώ την παραγωγή του έκανε ο Fred Again…. Μάλιστα, είναι ένα κομβικό τραγούδι για την Romy, καθώς είναι το πρώτο που γράφτηκε γι’ αυτό το άλμπουμ. Η Romy και ο Fred ένωσαν τις δυνάμεις τους αρχικά για να γράψουν τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, αλλά η φιλία και η μουσική τους σύνδεση αποδείχθηκαν μια σπίθα για κάτι νέο.

 

Romy by Vic Lentaigne

«Αφού έγραψα το «Loveher», ένα pop τραγούδι που εκφράζει την οικειότητα του να ερωτεύεσαι μια γυναίκα, ο Φρεντ με ρώτησε, για ποιον θα μπορούσε να είναι αυτό;» εξηγεί η Romy «και είπα διστακτικά… «ίσως για εμένα;». Μια περήφανη και θετική queer ιστορία αγάπης. Αυτή ήταν η αρχή του “Mid Air”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

 

 

Κυκλοφορεί από την Young με την υποστήριξη της The Hubsters