Η εξομολόγηση της Adele για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Adele σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς και τη διάγνωση που της έκανε ο γιατρός της.

Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πώς τα σόου στο Βέγκας της δημιούργησαν μια δυσάρεστη μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος, λόγω του ότι ίδρωνε πολύ φορώντας τους κορσέδες τη

«Ιδρώνω πολύ, αυτός ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε ουσιαστικά μένει πάνω μου. Ο γιατρός μου διέγνωσε μυκητίαση. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο» ανέφερε η Adele σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

«Προφανώς όταν κάνω τα σόου μου φοράω κορσέ για να τα συγκρατώ όλα και να μου ταιριάζουν. Ιδρώνω πολύ, και αυτός ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε ουσιαστικά μένει πάνω μου» τόνισε.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι έχει πρόβλημα με μια αλοιφή που της έχει δώσει ο γιατρός της ενώ και η ίδια απόρησε με τον εαυτό της που προχώρησε σε μία τόσο προσωπική εξομολόγηση.

«Δεν ξέρω γιατί στο καλό σας τα είπα όλα αυτά», είπε η Adele πριν σημειώσει ότι ήταν σίγουρη πως ο Τύπος θα έπαιρνε χαμπάρι το πρόβλημά της και θα έγραφε: «Η Adele έχει ακμή στο σώμα».

Δείτε το βίντεο