Βανδαλισμός Κολοσσαίου: Αυτός είναι ο τουρίστας που χάραξε ονόματα στο Κολοσσαίο

Με πρόστιμο 15.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών κινδυνεύει ο τουρίστας που χάραξε ονόματα στο Κολοσσαίο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο άνδρας είχε πάει ταξίδι με την αρραβωνιαστικιά του στην Ιταλία.

Το ζευγάρι έχει καταγραφεί σε βίντεο την ώρα που ο νεαρός χάραζε το όνομα της κοπέλας του με κλειδί στον τοίχο. Φαίνεται να χαμογελάει, ακόμη κι όταν αυτός που τραβάει το βίντεο τον επιπλήττει μιλώντας του στα αγγλικά και τον βρίζει.

«Είμαι ευγνώμων στους καραμπινιέρους που ταυτοποίησαν αμέσως τον φερόμενο ως δράστη της απολίτιστης και παράλογης πράξης που διαπράχθηκε στο Κολοσσαίο», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας, Τζενάρο Σανγκιουλιάνο.

Σύμφωνα με το ANSA, ο τουρίστας κινδυνεύει με πρόστιμο τουλάχιστον 15.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο νεαρός του βίντεο ονομάζεται Ιβάν Ντιμιτρόφ (αλλά χρησιμοποιεί και το επίθετο Χόκινς), είναι 27 ετών και εργάζεται ως γυμναστής και διανομέας.στο Μπρίστολ.

Ο 27χρονος, που γεννήθηκε στη Βουλγαρία, συζεί με την επιχειρηματία Χέιλι Μπρέισι, την κοπέλα με την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα τη Ρώμη.

Ο γεωγράφος Ράιαν δημοσίευσε το βίντεο στον ιστότοπο του Reddit με τίτλο «Ένας τουρίστας χαράζει τα ονόματα του και της κοπέλας του στον τοίχο του Κολοσσαίου» και γρήγορα έγινε viral με το βίντεο που προβλήθηκε μόνο στο YouTube περισσότερες από 220.000 επισκέψεις.

in.gr