Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω περάσει από τοξικές σχέσεις και τις αντιμετώπιζα με ανωριμότητα»

Η Κατερίνα Γερονικολού προσκεκλημένη της εκπομπής Δύο στη 1, την περασμένη Κυριακή μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στις σχέσεις της, κατά καιρούς.

Οι τοξικές σχέσεις στη ζωή της

«Για εμένα ένας θάνατος ειδικά όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν πρέπει να μας γεμίζει φόβο, αλλά ευθύνη απέναντι σε αυτούς που είναι δίπλα μας και είναι ζωντανοί. Να τους λέμε ένα καλημέρα, ένα σ’ αγαπώ, συγνώμη όταν πρέπει, ευχαριστώ. Σίγουρα αφαιρείται η παιδικότητα όταν υπάρχει απώλεια. Ξαφνικά δεν έχεις κάπου να ακουμπήσεις. Αλλά έτσι είναι η ζωή παιδιά» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Και συνέχισε παρακάτω: «Έχω περάσει από τοξικές σχέσεις στην προσωπική μου ζωή. Τις αντιμετώπιζα με ανωριμότητα τις περισσότερες φορές. Τα λάθη αυτά θεωρώ ότι προσφέρουν πράγματα ετεροχρονισμένα».

Οι άβολες ερωτήσεις σε συνεντεύξεις

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού είπε στη συνέχεια: «Αυτό που δεν μου αρέσει στα ριάλιτι είναι ότι ουσιαστικά ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις “Β” πλευρές των ανθρώπων. Δεν σημαίνει αυτό ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι “Β”, αλλά οι πλευρές που δείχνουν, προφανώς γιατί στρεσάρονται, έχουν ταπεινά κίνητρα, το “μαχαίρωμα” θεωρείται μαγκιά. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω. Δεν μου αρέσει στην τηλεόραση να βγάζουμε όλη την περιέργειά μας. Μην μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος».

 

 

 

in.gr