Κατερίνα Στικούδη: «Κλείνω 20 χρόνια στη δουλειά – Αντέχω και πραγματικά δε δίνω δεκάρα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό You αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον γιο της αλλά και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, ενώ αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζουν τους τσακωμούς τους

«Σύντομα θα κλείσω 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, έχω σκληραγωγηθεί. Αντέχω και πραγματικά δε δίνω δεκάρα, γιατί επικεντρώνομαι καθημερινά στα δικά μου προβλήματα, στο σπίτι μου, στο παιδί μου, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου. Με ρωτούσαν τις προάλλες στα social πώς αλλάζω την πάνα του μωρού με τα νύχια που έχω» είπε αρχικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά και συνταγές, αλλά με τον Βαγγέλη ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε παρέα, μιλώντας για τη μουσική μας. Ο Βαγγέλης έχει συμβάλει ακόμα και στον τρόπο που μιλάω, γιατί είναι φιλόλογος και έχει πάρα πολλές γνώσεις, οπότε κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι θα μάθω μαζί του. Φυσικά και διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, αλλά πλέον έχουμε αποφασίσει ότι όταν θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε».

Τέλος, για όσους είχαν αμφισβητήσει τις φωνητικές της δυνατότητες και τη θεωρούσαν απλά μία ωραία γυναίκα, είπε: «Ακριβώς, και δεν αρνήθηκα ποτέ την εικόνα μου… Αλλά στηρίχθηκα στο πείσμα μου για τη δουλειά μου, μου άρεσε να μαθαίνω. Έκανα, λοιπόν, μια συμφωνία με τον εαυτό μου και είπα ότι κάνω μια δουλειά που θα την απολαύσω όσο κρατήσει. Στο χέρι μου ήταν να προσπαθήσω για να έχω διάρκεια.

Ποτέ δεν επαναπαύομαι άλλωστε, γιατί ξέρω ότι εάν πεις “εδώ είμαι, έφτασα” έχεις χάσει το παιχνίδι. Θα μπορούσε και να μη συμβεί τίποτα, γιατί εγώ δεν είχα ποτέ “πλάτες” από πίσω μου. Και δεν αναφέρομαι στον σύζυγό μου, ούτε στους φίλους μου, γιατί σε εκείνους λέω συνέχεια τον πόνο μου, γι’ αυτό δε χρειάστηκα ποτέ μέχρι σήμερα ψυχολόγο (γέλια)».