Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει κέφια – Τρέιλερ «ένωσε» τη «Barbie» και το «Oppenheimer»

Μια μοναδική κινηματογραφική διασταύρωση «ζωντάνεψε» χάρη σε ένα άτομο από το Reddit, με το ψευδώνυμο «Matsky1» και στο πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης «Midjourney».

Αυτό το ιδιαίτερο δημιούργημα συνδυάζει την πλοκή και τους χαρακτήρες του «Oppenheimer» με το στυλ και τη γοητεία της «Barbie», δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες blockbuster ταινίες του φετινού καλοκαιριού.

Η παραπάνω ιδέα πατάει πάνω στο λεγόμενο «Barbenheimer», ένα trend του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό που έχει σμίξει τις δύο ταινίες επ’ αφορμή της κοινής ημερομηνίας κυκλοφορίας του: στις 21 Ιουλίου.

Το γεγονός ότι δύο από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ταινίες της χρονιάς κυκλοφορούν την ίδια ημέρα, κινητοποίησε ένα δημιουργικό πάντρεμα, καθώς γεννήθηκαν άπειρα memes που «παίζουν» με αυτή τη σύμπτωση, ενώ δεν είναι και λίγοι από τους κινηματογραφόφιλους που υποστηρίζουν ότι θα δουν και τις 2 ταινίες την ίδια ημέρα, τη μία μετά την άλλη.

Το τρέιλερ συνδυάζει την ιστορία του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, τον οποίο ενσάρκωσε ο ταλαντούχος Κίλιαν Μέρφι στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά στο βίντεο τον ενσαρκώνει μια τεχνητή εκδοχή της Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie, η οποία ξεκινά έρευνα για τα πυρηνικά φορώντας ένα μοντέρνο ροζ καπέλο και υιοθετώντας την αισθητική της εμβληματικής κούκλας.

Δείτε το τρέιλερ…

Μαζί με τη Barbie στο σύμπαν του «Barbenheimer» έρχονται και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες, ο καθένας μοναδικά προσαρμοσμένος στο ιδιόρρυθμο μείγμα ειδών.

Ο χαρακτήρας του Ματ Ντέιμον βρίσκεται να φοράει μια ροζ στρατιωτική στολή και σε ένα σημείο φαίνεται να μοιάζει αρκετά με τον Μπραντ Πιτ, ενώ την εμφάνισή του κάνει και ο κυβερνητικός αξιωματούχος, τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Από το τρέιλερ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ken, με τη δική του AI εκδοχή.