Βόλος: Δάγκωσε την αδερφή της στο μπράτσο – «Μου σπάει τα νεύρα» είπε στο δικαστήριο

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν δύο αδερφές από τον Βόλο, όταν η μία επιτέθηκε στην άλλη πετώντας αντικείμενα επάνω της ενώ κατέληξε να τη δαγκώνει.

Η 40χρονη γυναίκα που επιτέθηκε στην 42χρονη αδερφή της, σύμφωνα με το gegonota.news αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και χθες καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο η 40χρονη να μην πλησιάζει την 42χρονη αδερφή της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Το επεισόδιο σημειώθηκε προχθές στην περιοχή του Αλμυρού όταν η 40χρονη πήγε στο σπίτι της αδερφής της, που ήρθε από την Αθήνα, και της επιτέθηκε πετώντας διάφορα αντικείμενα εναντίον της.

Η 42χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά η αδελφή της δεν σταμάτησε εκεί, αφού κάποια στιγμή την πλησίασε και κατάφερε να την δαγκώσει στο μπράτσο.

Η Wagner δίνει το φιλί της ζωής στη ρωσική οικονομία με το λαθρεμπόριο χρυσού

Κατά την απολογία της χθες στο Αυτόφωρο η κατηγορούμενη είπε ότι η αδερφή της έχει προβληματική συμπεριφορά απέναντί της. «Μου σπάει τα νεύρα, συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Την δάγκωσα… Βγήκα εκτός εαυτού, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», υποστήριξε η 40χρονη και κατηγόρησε την αδελφή της ότι δεν απαντά στα τηλεφωνήματά της.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης και παράλληλα ζήτησε να ξεκινήσει η διαδικασία της ακούσιας νοσηλείας, καθώς η 40χρονη παρουσίασε δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς ακόμη και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι και απευθύνθηκε απρεπώς προς το δικαστήριο όταν ανακοινώθηκε η καταδικαστική απόφαση, ενώ όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο της συνεδρίασης, η 40χρονη άλλαξε την φαρμακευτική της αγωγή τις τελευταίες ημέρες