Η απρόσμενη αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη – «Πέρασε απαρατήρητο…»

Σε μια αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν προχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο

Όπως παραδέχθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε προ διετίας υποψήφιος για το κορυφαίο βραβείο Grammy αλλά «πέρασε στο ντούκου».

Ήμουν υποψήφιος για βραβείο Grammy πριν από δύο χρόνια και πέρασε τελείωσε απαρατήρητο. Έστειλαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο είδηση από την Αμερική, όπου έβγαλα διπλό δίσκο. Μίλησε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου γι’ αυτό και πέρασε στο ντούκου. Ήταν βραβείο για οργανική μουσική, ποιος Έλληνας έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο;

Τα ραδιόφωνα παίζουν ό,τι γουστάρουν αυτά. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με τους μεγάλους κατά τα άλλα καλλιτέχνες του παρελθόντος. Υπάρχουν και σύγχρονοι άνθρωποι που γράφουν μουσικές, κανείς δεν λέει καλό για κανέναν, ντροπή.

Ναι, δεν το συζητάω. Είναι ωραίο να εργάζεσαι με φίλους αλλά εγώ φροντίζω γίνομαι φίλος και με παιδιά νεότερα, τα οποία θαυμάζω και βλέπω ότι προχωράνε το θέατρο, και τη ζωή κατά συνέπεια, μπροστά. Είναι ωραίο να κάνεις φιλίες.