Το τερμάτισαν: Γραφεία τελετών φτιάχνουν ροζ φέρετρα με θέμα τη Barbie

Φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η ταινία της Barbie, η οποία στις δύο μόλις εβδομάδες κυκλοφορίας της έχει σπάσει τα «ταμεία», καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μάλιστα, όλος αυτός ο χαμός έχει φτάσει τον πλανήτη να κινείται σε… ρυθμούς Barbie και να τα βλέπει όλα ροζ με το Barbiecore να είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή, ωστόσο κάποιοι μάλλον τον παρακάνουν.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν γραφεία τελετών, τα οποία είπαν να… δώσουν ροζ απόχρωση και στην άλλη ζωή.

Έτσι, κατασκεύασαν ροζ φέρετρα, εμπνευσμένα από την Barbie, σύμφωνα με τη New York Post, θέλοντας να γιορτάσουν τις στιγμές που έχει ζήσει ο πελάτης τους.

Αναπαυθείτε σαν την Barbie

«Αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν. Είναι μια υπενθύμιση ότι τις ιστορίες μας αξίζει να τις θυμόμαστε και να τις γιορτάζουμε με χρώμα και ζωντάνια. Είθε αυτό το αφιέρωμα να είναι μια γιορτή γεμάτη αγάπη, χρώματα και αξέχαστες αναμνήσεις» αναφέρει σχετική διαφήμιση.

Ένα γραφείο τελετών διαφημίζει το «Barbie House» φέρετρό του, λέγοντας στους πελάτες του ότι τώρα θα μπορούν να αναπαυθούν σαν την Barbie.

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο είχε λανσάρει ροζ φέρετρο ήδη από πέρσι, δήλωσε ότι μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η ζήτηση εκτοξεύτηκε με αποτέλεσμα να προσφέρουν 30% στους πελάτες τους, ενώ δεν έκρυψε πως υπήρξε και στιγμή που τα εν λόγω φέρετρα εξαντλήθηκαν.