Λεωνίδας Κακούρης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αγρίνιο, με τον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά». Ο ηθοποιός θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η απόφαση του ηθοποιού να ασχοληθεί με τα κοινά
Ο Κώστας Πιστιόλας αδερφός της γνωστής ηθοποιού Λουκίας Πιστιόλα είναι επιχειρηματίας και συνέβαλε καταλυτικά στην εξέλιξη της γνωστής βιομηχανίας «Agrino», ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ενώ παράλληλα μετέτρεψε ένα διατηρητέο ιστορικό κτίριο στο κέντρο της πόλης σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο-«στολίδι».

Η ιδιαίτερη σχέση με το Αγρίνιο
Ο Λεωνίδας Κακούρης διατηρεί δεσμούς με το Αγρίνιο και συγκεκριμένα την περιοχή του Καινούργιου, όπου ζούσε ο πατέρας του, καθώς πηγαίνει συχνά και έχει δείξει ουκ ολίγες φορές το ενδιαφέρον του για το καλό της περιοχής.

Ο πατέρας του ηθοποιού Ηλίας Κακούρης, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με το ταξί του σε ηλικία 47 ετών, είχε καταγωγή από την Μακριά Λογγά και ζούσε στο Καινούργιο. ενώ η μητέρα του, Αγγελική Παπαχρήστου, έχει καταγωγή από το Λιβάδακι της Ορεινής Ναυπακτίας και ζούσε στην Αβόρανη