Ο Uri Geller προσπάθησε να πείσει πως υπάρχουν εξωγήινοι και χρησιμοποίησε… εικόνα από τηλεοπτική σειρά

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγινε για μια ακόμα ο Uri Geller, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία, που ισχυρίστηκε πως προέρχεται από νεκροτομείο της NASA και μάλιστα πρόκειται για εξωγήινους.

Ο Uri Geller επιχείρησε να «αντεπιτεθεί» στους σκεπτικιστές που απέρριψαν μια φωτογραφία που παρουσίασε ως απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε πρόκειται για εικόνα που απεικόνιζε κάτι που φαινόταν να είναι πτώματα εξωγήινων παρατεταγμένα σε ένα νεκροτομείο.

Στην ανάρτησή του τη Δευτέρα (14/8), επέμεινε ότι οι εσωτερικές του γνώσεις τον οδήγησαν στο να γίνει μάρτυρας αυτών των εξωγήινων λειψάνων που ήταν αποθηκευμένα σε ένα δωμάτιο ψυγείου της NASA.

Ωστόσο, ακόμη και τα μέλη της κοινότητας του Twitter αναγνώρισαν γρήγορα την εικόνα ως προερχόμενη από την 5η σεζόν του «The X-Files».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση

 

Απαντώντας στο σκεπτικιστικό κοινό του την Τετάρτη (16/8) ο Geller αντιμετώπισε το θέμα κατά μέτωπο, δηλώνοντας: «Κάποιοι από εσάς είχατε πρόβλημα με αυτή τη φωτογραφία που δημοσίευσα επειδή ισχυριστήκατε ότι προέρχεται από τη σειρά «The X-Files»».

Και διευκρίνισε: «Δεν βλέπω καμία ομοιότητα με τα καροτσάκια με τα πτώματα του νεκροτομείου ούτε με τα πτώματα που βρίσκονται πάνω τους από τη σειρά ‘The X-Files’. Αν διαβάσατε το μήνυμά μου που δημοσιεύτηκε μαζί με τη φωτογραφία, το ξεκαθαρίζω ότι θέλω τη γνώμη σας».