Η απίθανη ιστορία του Κρις: Έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου για… μόλις δύο λεπτά

Τι θα κάναμε αν είχαμε απεριόριστα χρήματα; Όλοι το έχουμε σκεφτεί έστω και μια φορά στη ζωή μας…

Αυτή η τόσο ουτοπική για το 99,9% των υπόλοιπων ανθρώπων σκέψη έγινε πραγματικότητα για έναν άνδρα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Ο Κρις Ρέινολντς για λίγα λεπτά έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μιλάμε για πλούτο σε τέτοιο βαθμό που έκανε τον Έλον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος να μοιάζουν… φτωχοί μπροστά του

Όλα συνέβησαν το 2013, ωστόσο η ιστορία ήρθε και πάλι στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες.

Η απίθανη ιστορία του Κρις

Συγκεκριμένα, τότε ο Κρις άνοιξε το PayPal περιμένοντας να δει τα 140 δολάρια που είχε φυλάξει. Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμος για αυτό που θα αντίκριζε, αφού παρατήρησε ότι στον λογαριασμό του είχαν μπει παραπάνω από… 92 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή ο Κρις ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι… «τετραεκατομμυριούχος».

Η πρώτη αντίδραση του Κρις ήταν ο πανικός, αφού θεώρησε ότι η τραπεζική εφαρμογή υποδήλωνε ότι χρωστούσε σε κάποιον το ποσό των 92.233.720.368.547.800 δολαρίων.

Μόλις ανέβασε το συγκλονιστικό αντίγραφο της τράπεζας στο Facebook, κάποιος επεσήμανε ότι το αστρονομικό ποσό ήταν υπό «πίστωση» και όχι «χρέος».

Η «επίμαχη» εικόνα

Πριν από αυτό, τα περισσότερα χρήματα που είχε δει ο Κρις στον λογαριασμό του στο PayPal ήταν «λίγο πάνω από 1.000 δολάρια» για την πώληση ενός σετ vintage ελαστικών στο eBay.

Η χαρά του κράτησε για λίγο…

Δυστυχώς, η χαρά του Κρις δεν κράτησε για πολύ. Όταν ξανασυνδέθηκε στον λογαριασμό του, το υπόλοιπο του είχε ανανεωθεί και δεν ήταν πιο ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο…

Ευτυχώς, ο Κρις δεν πληγώθηκε πολύ από το περιστατικό και μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά. Αφού πλέον είχε πολύ χρόνο για να ονειρευτεί που θα ξόδευε αυτό το ασύλληπτο χρηματικό ποσό είπε: «Θα ήθελα να αποπληρώσω το εθνικό χρέος των ΗΠΑ. Αυτό με ταλαιπώρησε πραγματικά».

Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρθηκε να κάνει μια δωρεά σε έναν σκοπό της επιλογής του Chris ως «συγγνώμη» για το ατυχές περιστατικό. Λογικά το ποσό της δωρεάς θα ήταν μικρότερο από 92 τετράκις εκατομμύρια δολάρια