Στυγνή δολοφονία στον Πειραιά: Μέλη πληρώματος έσπρωξαν άνθρωπο πάνω στον καταπέλτη και έχασε τη ζωή του

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει το θέμα του θανάτου του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon που εκτελούσε το δρομολόγιο προς το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon φαίνεται να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα δυο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα και τον σπρώχνουν πάνω στον καταπέλτη που σηκώνεται και ενώ το πλοίο έχει βάλει μπροστά τις μηχανές και αποχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο άτυχος άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα όπου και βρήκε τελικά φρικτό θάνατο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα

Για το τραγικό συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το Λιμενικό, λαμβάνονται καταθέσεις και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για την τραγωδία η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.