Την στιγμή που η κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη τη Θεσσαλία και άνθρωποι παραμένουν στις ταράτσες των σπιτιών τους περιμένοντας βοήθεια ώστε να απεγκλωβιστούν, καταγγελίες για αισχροκέρδεια και έρχονται στο φως μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Χριστίνα που διαμένει στο Σοφό δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσω του οποίου καταγγέλλει πως της ζήτησαν να πληρώσει κανονικά διόδια, ενώ η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη και είχαν πλημμυρίσει χωριά, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τον δήμο Κιλελέρ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι πλήρωσε 8 ευρώ διόδια για να πάει στη Λάρισα και να πάρει νερό και φαγητό, καθώς στο χωριό δεν υπήρχαν τα απαραίτητα, αναφέρει το in.gr

«Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χριστίνα στο βίντεό της.