Με αφορμή την επερχόμενη θεατρική της επιστροφή, η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Μεντή αναφέρθηκε στην περίοδο της τεράστιας επιτυχίας με τις «Τρεις Χάριτες» και τη συνεργασία με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη.

«Την περίοδο εκείνη κάναμε παρέα με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Όχι με τη Μίνα Αδαμάκη, δεν κάναμε παρέα, όχι. Δεν ταιριάζαμε πολύ. Όχι επαγγελματικά, συναδελφικά ήμασταν πολύ καλά. Αλλά στη ζωή. Με την Άννα παίξαμε πολύ στο θέατρο, είμαστε μια ηλικία και κάπου κολλάγαμε πιο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή.

«Η εποχή εκείνη μου είναι πολύ μακρινή, πάρα πολύ μακρινή, πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ και με την Άννα είχα καλή σχέση. Δεν ταιριάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες αλλά της τα έχωνα και ήταν πολύ εντάξει μαζί μου, με εκτιμούσε και με αγαπούσε. Δεν ξέρω, δεν έλεγε πολλά λόγια η Άννα. Εγώ ήμουν η παρλαπίπα και βασικά αυτό που θυμάμαι από την εποχή εκείνη είναι ότι λίγδωσε το άντερο μας», συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, πολύ φτώχεια»

«Πιο πριν ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, πολύ φτώχεια. Το θέατρο δεν ήταν πετυχημένο και γεμάτο πριν από τις Τρεις Χάριτες. Επίσης εμένα, που είχα ήδη 22 χρόνια στο θέατρο, δεν με ήξερε ούτε η μαμά μου οπότε γιατί να πληρωθώ καλά; Έπαιρνα έναν μισθούλι όπως παίρνουν τώρα, αν και τώρα πληρώνονται χειρότερα, οι ηθοποιοί. Είχαμε και ένα μωρό παιδί οπότε πως να ήμασταν καλά. Η Άννα, όμως, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση» συνέχισε η Νένα Μεντή.

«Μου λέει το πρώτο ποσό και εγώ πέταγα από τη χαρά μου. Δεν το είχα ξανακούσει. Αλλά μικρό. Για τηλεόραση μικρό. Ούτε τότε υπήρχαν τα μεγάλα κασέ. Περνάει ο πρώτος χρόνος και γίνεται το έλα να δεις. Και μπαίνω τη δεύτερη φορά εγώ χωρίς να με φωνάξει και λέω τώρα όμως θα πω εγώ τι θέλω. Ζήτησα τετραπλάσια λεφτά και μου τα έδωσε αμέσως και την τρίτη πιο πολλά», συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.