Όταν ρωτήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής «η Ναταλί θα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια;» στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου έδωσε μια απάντηση που προκάλεσε αντιδράσεις

«Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Δεν υπάρχει χαφ, δεξί μπακ και σέντερ φορ. Είμαστα μια παρέα. Αυτό πρέπει να καταλάβουν. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Μετά από αυτές τις φράσεις, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποφάσισε να πάρει θέση για τον γνωστό τραγουδιστή. «Ο Τριαντάφυλλος δεν μίλησε ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως τραγουδιστής. Μίλησε ως… υπεύθυνος καναλιού και σχεδιαστής προγράμματος. Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος, όσα χρόνια δουλεύω.

«Έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα»

Το ποιος θα είναι σε μια εκπομπή –γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω- το αποφασίζει το κανάλι, ο διευθυντής προγράμματος και τα στελέχη του σταθμού. Δεν το αποφασίζω ούτε εγώ, ούτε η Νανά, ούτε ο Στέφανος, ούτε ο Τριαντάφυλλος εν προκειμένω. Επίσης, δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά αυτό το αποφασίζει μια εταιρία παραγωγής. Η Νάταλι δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, δεν είπε ότι θα γίνει παρουσιάστρια κλπ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.