Αρτέμιδα: Λίγα λεπτά πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο φαίνεται ότι δολοφονήθηκαν τα έξι άτομα

Λίγα λεπτά πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φαίνεται ότι δολοφονήθηκαν τα έξι μέλη της αποκαλούμενης μαφίας των «Ντάλτον» στη Λούτσα.

Πρόκειται για άτομα που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών σε χώρες της Ευρώπης, ενώ παράλληλα εκτελούν συμβόλαια θανάτου, όπως εκείνο στο Σατονέ της Γαλλίας στις αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, το γεγονός εκείνο τους οδήγησε στην Ελλάδα, προκειμένου να βρουν καταφύγιο, μέχρις ότου επιστρέψουν στη βάση τους.

Κάθε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στους δολοφόνους των έξι αναζητούν οι αστυνομικοί.

Δεν είχαν όπλα, αλλά βαλίτσες

Το γεγονός ότι τα έξι μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν βρίσκονταν καθ΄ οδόν προς το αεροδρόμιο ενισχύει το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν όπλα στην κατοχή τους.

Την ίδια ώρα, στο σκούρο μπλε αυτοκίνητο με τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας που οδηγούσαν, βρέθηκαν αποσκευές με ρούχα, κάτι που δείχνει πως ήταν έτοιμοι για την αναχώρησή τους από την Ελλάδα.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνεχίζουν την έρευνα, εξετάζοντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας από τη γύρω περιοχή, καθώς και από τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στα θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιο από τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να ακολουθεί το όχημα των θυμάτων, με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν είναι αυτό των δολοφόνων.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι εκτελεστές των έξι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία το απόγευμα της Δευτέρας, αναφέρει το in.gr