Χριστίνα Λαμπίρη: Πανευτυχής γιαγιά για δεύτερη φορά

Η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά την Δευτέρα τον βράδυ, καθώς η κόρη της έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

To εγγονάκι που ήρθε νωρίτερα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είπε πως περίμεναν τη γέννηση την Πέμπτη, αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα, τη Δευτέρα. Επίσης μίλησε για τη δυνατή σχέση που έχει με την κόρη της Μαρίσα αλλά και για την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος στη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της κόρης της

Δεύτερη φορά γιαγιά

«Έφυγα τη Δευτέρα και πήγα εκεί. Είναι μεγαλειώδες το συνάσθηκα και πρέπει όλο να ευλογούνται με αυτό. Από τη δύση μου είμαι υπερπροστατευτική, και τώρα θα περάσουν και τα εγγόνια μου αυτά. Ο μικρός δεν καταλάβαινε πως ήμουν στη τηλεόραση. Είχα κάνει ένα guest κάποια στιγμή στο 50-50 και ήμασταν στο σπίτι στην Πάτρα. Εγώ στο σαλόνι και αυτός στο δωμάτιο. Και με βλέπει στην τηλεόραση και αρχίζει να φωνάζει και τρέχει μέσα στο σπίτι. Έρχεται μπροστά μου κοκαλωμένος και κοίταζε μία την τηλεόραση και μία εμένα».

Η υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε και για την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος στη Ραφήνα και το Πικέρμι.

«Για να το πάρω απόφαση σημαίνει πως έχω πολύ εμπιστοσύνη και όρεξη να δουλέψω σε αυτό. Οι γνώσεις μου οφείλονται στον Θανάση(σ.σ ο σύζυγός της)».