Το αντίο της Δήμητρας Βαμβακούση στη μητέρα του Αγγελόπουλου

Μία ημέρα μετά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, στις 25 Σεπτεμβρίου, η μητέρα του επιχειρηματία και νικητή του Survivor έφυγε από τη ζωή. Λίγες μόλις ώρες μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, ο Ντάνος βίωσε την μεγαλύτερη απώλεια που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος.

Αποχαιρέτησε τη γυναίκα που τον γέννησε και τον μεγάλωσε με τόσο κόπο, μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η σύζυγός του είπε το δικό της αντίο μέσα από το δικό της προφίλ, την Τρίτη 26/9.

Το αντίο της Δήμητρας Βαμβακούση στη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού, άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας στην πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: Δεν θα του περάσει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά, αλλά κυρίως έχω την ευχή σου, διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς», έγραψε.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κηδεία της κ. Ουρανίας θα γίνει στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής της την Πέμπτη ή την Παρασκευή.