Ολοκληρώνεται το Πάρκο Δρομέων στον παραλιακό πεζόδρομο Νέας Μάκρης

Ολοκληρώνεται το Πάρκο Δρομέων στον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Μάκρης, όπου μετά τους καθαρισμούς και την κατασκευή διαδρόμων, τοποθετήθηκε κιόσκι αναψυχής, παγκάκια, χώρο στάθμευσης ποδηλάτων. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμο Μαραθώνος, σύντομα θα τοποθετηθούν και τα όργανα γυμναστικής προκειμένου το Πάρκο Δρομέων να αποκτήσει ολοκληρωμένη μορφή.

Η αστική αυτή παρέμβαση ουσιαστικά μετατρέπει έναν παραμελημένο για χρόνια χώρο σε πάρκο με ήπιες υποδομές, με σεβασμό στη φύση και στο περιβάλλον.

Σκοπός του έργου είναι να αποτελέσει το πάρκο ένας ιδανικός χώρος άθλησης και αναψυχής για τους δημότες Μαραθώνα αλλά και τους επισκέπτες. Η ανάπλαση του Πάρκου Δρομέα ήταν προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει ακόμη έναν αθλητικό πόλο έλξης.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Μαραθώνος, ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην αθλητική νεολαία και στους συλλόγους, το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ερυθρού που περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο εξαιρετικής ποιότητας συνθετικό χλοοτάπητα με την ανώτερη πιστοποίηση FIFA Quality.

Το έργο αποτελεί μια αθλητική παρέμβαση με σκοπό ασφαλέστερη άθληση των μικρών και μεγάλων αθλητών του Δήμου. Στα εγκαίνια του γηπέδου παρευρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Μαραθώνος, όσο και δημοτικοί σύμβουλοι, σωματεία και σύλλογοι, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου θα αξιοποιηθεί τόσο από τις ομάδες όσο και από τους κατοίκους που τους αρέσει το ποδόσφαιρο.