Νέα «πρόβλεψη» Αμβρόσιου για ισοπέδωση της Αθήνας από σεισμό

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα ήταν ένας «άνθρωπος του Θεού», καθώς ήταν μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο Αμβρόσιος φαίνεται πως δεν έχει το Θεό του πλέον και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων με τα λεγόμενά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ρίξει κατάρες σε πιστούς και μη, ενώ έχει πολλές φορές συνδέσει φυσικές καταστροφές ή ατυχήματα με την «οργή του Θεού». Πρόσφατο παράδειγμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στο μυαλό του σκοταδιστή πρώην μητροπολίτη έμοιαζε με τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι.

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία

Από το «ευχολόγιο» του πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρόσφατες καταστροφές στη Θεσσαλία από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Σύμφωνα με τον Αμβρόσιο, «τα τραγικά και ακρως καταστρεπτικά γεγονότα, τα οποία έγιναν στην Θεσσαλία, καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη της Γης, φανερώνουν την οργήν του Θεού διά την αποστασίαν του σύγχρονου ανθρώπου από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός μας!»

«Η οργή, λοιπόν, του Θεού για την αποστασία μας από την πατρική Του αγκαλιά εκφράζεται με όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία επεκτείνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, αφού ολόκληρη η γή είναι δημιούργημά Του!» συμπληρώνει στο μήνυμά του ο πρώην μητροπολίτης.

Η τιμωρία της Αττικής;

Πλέον ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αποκαλύπτει μια φρικιαστική προειδοποίηση που κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ελπίζει ότι να είναι fake news.

Σύμφωνα με την «προειδοποίηση» από το Άγιον Όρος, η Αττική θα καταστραφεί από μεγάλο σεισμό που θα γίνει στον Κορινθιακό και θα προέρχεται από το γνωστό ρήγμα της Αταλάντης.

Όπως αναφέρει ο πρώην μητροπολίτης, από τα φονικά ρίχτερ θα υπάρξουν 80.000 νεκροί και 800.000 τραυματίες, ενώ 2,5 εκατ. πολίτες θα μείνουν άστεγοι.

«Τώρα τελευταία από το Άγιον Όρος έχει κυκλοφορήσει και μία τραγική προειδοποίησις! Εύχομαι να είναι fake news. Σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν 80.000 νεκροί, 2.500.000 άστεγοι και 800.000 τραυματίες από σεισμό των Αθηνών, ο οποίος θα γίνει και θα προέρχεται από τον Κορινθιακό και την Αταλάντη» αναφέρει ο Αμβρόσιος, αναφέρει το in.gr