Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της σειράς «Σαββατογεννημένες» και ο Γιώργος Καπουτζίδης γίνεται ξανά viral ως Χοσέ λόγω του στεγάστρου Καλατράβ.

Με αφορμή τις εξελίξεις με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ όπου πλέον έχει μπει λουκέτο, η «προφητεία» του Χοσέ, υπαλλήλου της Σούλας, έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Στο απόσπασμα που αναπαράγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media, ο Χοσέ ρωτά με καχυποψία τη «σενιόρα Σούλα», την οποία υποδύεται η Ράνια Σχίζα, πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει. «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», συμπληρώνει προκαλώντας την οργή της Σούλας, με έναν ακόμη ομηρικό καβγά να ξεσπά ανάμεσά τους.

«Και κανονικά αυτό το σκέπασμα που έφτιαξε ο Καλατράβα δεν έπρεπε να το αγοράσετε αφού είναι τόσο ακριβό. Έπρεπε να το νοικιάσετε με πιο λίγα λεφτά και όταν τελειώνουν οι αγώνες να το παίρνει πίσω αλλά που μυαλό», ακούγεται να λέει ο Χοσέ.

 

«Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Τόσο μπροστά» ήταν ορισμένα από τα σχόλια χρηστών στα social media που μοιράστηκαν το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις «Σαββατογεννημένες».

 

 

 

Λουκέτο λόγω… Καλατράβα

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η ακαταλληλότητα του στεγάστρου Καλατράβα έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τους υπευθύνους να αποφασίζουν να μπει «λουκέτο» λόγω της στατικής ανεπάρκειας.

Η ακαταλληλότητα του στεγάστρου Καλατράβα έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση γύρω από το ζήτημα του κλεισίματος του ΟΑΚΑ και του Ποδηλατοδρομίου μετά την έκθεση που ήρθε στη δημοσιότητα, ενώ υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα.