Βασίλειος Φλωρίδης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού

  • Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, Α.Π.Θ
  • Master in Business Administration (MBA), Ε.Μ.Π
  • Μέλος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ)
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Μέλος Επιτροπής Ενέργειας & Περιβάλλοντος

Μεγάλωσε στα Καλύβια όπου και αποφοίτησε με άριστα από το Γενικό Λύκειο Καλυβίων.

Την ίδια χρονιά, εισήλθε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  όπου  αποφοίτησε ως Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο,

Είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) από το 2003.

Επαγγελματική καριέρα:

  • Εταιρεία Intracom Telecom, όπου είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με μεγάλα Έργα Πληροφορικής& Τηλεπικοινωνιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
  • Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου απασχολήθηκε στη Διαχειριστική Αρχή των Συγχρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων αποκτώντας γνώσεις και εμπειρία στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ,ΕΓΤΑΑ, ΕΚΤ, Horizon2020, σε τομείς όπως Καινοτομία, Ψηφιακή Σύγκλιση, Επιχειρηματικότητα. Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου, συμμετείχε ως μόνιμο Μέλος σε πολλές Επιτροπές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες για τη διαμόρφωση του νέου ΕΣΠΑ2014-2020.
  • Η πρώτη  επαφή με τον Δήμο ήταν ως καθηγητής Πληροφορικής μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλυβίων  σε τμήματα Πληροφορικής για Ενηλίκους.
  • Σήμερα, εργάζεται στην ΔΕH ΑΕ, στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Κερατέας-Λαυρίου ως Επόπτης Λειτουργίας Σταθμού. Μεταξύ των άλλων είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, της λειτουργίας των Μονάδων και του Προσωπικού αυτών. Επίσης συμμετέχει σε επιτροπές τεχνικής αξιολόγησης της εταιρείας ως Επιθεωρητής σε Μεγάλα Τεχνικά Έργα στο εξωτερικό.

 

Το σχέδιό μας για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Σαρωνικού είναι εδώ!
Ένα συγκεκριμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με βασικό γνώμονα την ειλικρίνεια και τη συνέπεια απέναντί σας.
👇 Διαβάστε το πατώντας παρακάτω link: