Γιώργος Χριστόπουλος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής

«Η υποψηφιότητα μου με τον Νίκο Χαρδαλιά προέκυψε μετά από ώριμη σκέψη για να συνεχίσω το έργο μου με πολύ αγάπη γι αυτό τον τόπο.

Υπηρετώ τα κοινά τής περιοχής μας από το  1994 με την εκλογή μου ως Αντινομάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνιών Ασφαλίσεων στην τότε Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, ενώ διάστημα 2011-2014 διετέλεσα Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου.
Γνωρίζοντας τα προβλήματα στην Ανατολική Αττική, σήμερα ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Συνδυασμό “Αττική Μπροστά “γιατί είναι ένας αυτοδιοικητικός πού έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να φέρει αποτέλεσμα προς  όφελος τών πολιτών και του τόπου…
Με αυτή την σκέψη λοιπόν καί την εμπειρία από τις θέσεις που πέρασα, είμαι και πάλι κοντά σας,με αγάπη, εμπειρία καί πάθος για τον τόπο που γνωρίζω πολύ καλά.
Με γνώση καί ισχυρό λόγο,για παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα καί φέρνουν την βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας.Για πρωτοβουλίες και αναγκαία εργα υποδομών όπως ο χωροταξικός σχεδιασμός καί  η αντιπλημμυρική προστασία του τόπου μας.
Με βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα Υγείας και Πρόνοιας.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ζητώ την ψήφο σας, για να πάμε όλοι μαζί, την Ανατολική Αττική Μπροστά διεκδικώντας την εμπιστοσύνη σας ώστε να γινω η φωνή σας στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής. »