Η Δρούτσα ξαναχτυπά στο Fame Story: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

Στο Fame Story επανήλθε το βράδυ της Πέμπτης η Εύη Δρούτσα προκειμένου να προσφέρει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

Η έμπειρη στιχουργός δεν μάσησε στιγμή τα λόγια της και θέλησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους στα παιδιά που συμμετέχουν στο νέο αυτό κύκλο του Fame Story.

«Μπαίνετε σε ένα καινούργιο φως άρα το φως το πίσω σβήνει. Ό,τι πάθατε, θα το ξεχνάτε. Όλα πίσω. Έπρεπε να γίνουν και γίνανε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτε εσείς θα γίνετε τυχαία, όσοι γίνετε», σημείωσε η Εύη Δρούτσα μιλώντας στους σπουδαστές του Fame Story.

«Τραγουδάτε κάποια τραγούδια» τόνισε, σε έντονο ύφος, η Εύη Δρούτσα για να ρωτήσει κάποιους από τους σπουδαστές ποιοι είναι οι δημιουργοί των κομματιών που τους δόθηκαν αυτή την εβδομάδα. Εκείνοι όμως δεν γνώριζαν με αποτέλεσμα την έκρηξη της στιχουργού.

«Αν ξαναγίνει θα μπω μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

«Λοιπόν, δεν θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας! Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δεν σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια για να τα λέτε εσείς και να βγάζετε μεροκάματο. Γιατί αυτοί δεν παίρνουν μεροκάματο, παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν να σας δώσουν», σημείωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Αυτό να μην το δω ποτέ να ξαναγίνει γιατί θα μπω εδώ μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» υπογράμμισε σε αυτή την συνάντηση με τους σπουδαστές στο νέο επεισόδιο του Fame Story.

in.gr