Χάρης Δούκας: Ποια είναι η σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηνών;

Ο Χάρης Δούκας έκανε την έκπληξη και εκλέχτηκε νέος Δήμαρχος της Αθήνας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πολλοί πρόσεξαν μια μελαχρινή καλλονή πίσω από το νέο Δήμαρχο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη πρόκειται για τη σύντροφο του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου, η οποία είναι διεθνολόγος. Μάλιστα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για εκείνον όσον αφορά τα προσωπικά του.

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε στο πλευρό του συντρόφου της και μάλιστα με διακριτικότητα.

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά)