Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο γιος μου είναι αυστηρός κριτής»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης το βράδυ της Τρίτης 17/10 όπου βρέθηκε στην παρουσία προγράμματος του ACTION 24.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που τόσα χρόνια δεν μιλούσε στους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του και τον γιο του, όπου έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή.

Η κόρη μου δεν βλεπει την εκπομπή μου γιατί είναι στο εξωτερικό

Ήμουν κλειστός είχα κόμπλεξ με τους δημοσιογράφους

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Και συνέχισε: «Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς».

Η κόρη του και το ποδόσφαιρο

Σχετικά με την κόρη του και τον γιο του αλλά και το αν παρακολουθούν την εκπομπή του, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Κλείνοντας ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε αν ο ίδιος ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο λέγοντας: «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».