Στιγμές συγκίνησης στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου – Τιμητική πλακέτα για τον Παναγιώτη Γαβριελάτο

Στιγμές βαθιάς συγκίνησης εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα του τελικού του super cup ΜΜΕ μεταξύ των ομάδων Sportal.gr και metaforespress.gr, τιμήθηκαν με πλακέτες του ΠΣΑΕ – ΜΜΕ ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης καθώς και ο αείμνηστος Παναγιώτης Γαβριελάτος, ιστορικός αρχηγός της ομάδας ”Κέρδος” στις αρχές της δεκαετίας του 90′ και πρωτεργάτης του θεσμού.

Στη metaforespress.gr αγωνίστηκε ο Ραφηνιώτης και στενός οικογενειακός φίλος του Παναγιώτη Γαβριελάτου Αργύρης Κωστάκης, ο γηραιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής δημοσιογράφος στο θεσμό του πρωταθλήματος ΜΜΕ. Ένα θαυμαστό πρότυπο για τους νέους αθλητές που αποδεικνύει ότι η ηλικία κάποιες φορές, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στη θέληση!

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο θρύλος του πρωταθλήματος Θανάσης Μηλιδώνης.

Την πλακέτα του Παναγιώτη Γαβριελάτου παρέλαβαν ο αδερφός του Διονύσης Γαβριελάτος, τα παιδιά του Αναστασία Γαβριελάτου και Σπυράγγελος Γαβριελάτος και οι εγγονές του Έλενα και Ντορέτα.

«Σας ευχαριστούμε που δεν τον ξεχνάτε»,

δήλωσε η κόρη του, Αναστασία Γαβριελάτου, στον Τάσο Δρακωτό πρόεδρο του ΔΣ ΠΣΑΕ ΜΜΕ και στον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη Αργύρη Κωστάκη, για την ευγενική πρωτοβουλία.

*Ο Παναγιώτης Γαβριελάτος απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2003

Ακολουθούν Φωτογραφίες από το ιστορικό αρχείο του Παναγιώτη Γαβριελάτου

Πρωτάθλημα Τύπου 1989 – 1994