Δημήτρης Σούρας κατά Μαίρης Συνατσάκη: «Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία μετά τη γέννα του παιδιού της»

“Αναιρεί και διευκρινίζει ότι «μπερδεύτηκε», όταν τα βέλη εναντίον της πολλαπλασιάστηκαν” έγραψε ο Δημήτρης Σούρας.

Ξέσπασε μέσα από μία ανάρτησή του ο γνωστός ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας κατά της Μαίρης Συνατσάκη. Η επιχειρηματίας και Youtuber έκανε μία διευκρινιστική τοποθέτηση σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ Μαμα-δες σε σχέση με όσα είχε αναφέρει για το φύλο του παιδιού της.

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό και την καρδιά μου το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι οι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχθώ το παιδί μου ακριβώς όπως θέλει να είναι, όπως νιώθει να είναι, όπως αισθάνεται να είναι, να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα

Με ενδιαφέρει να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω στα πράγματα που περιλαμβάνουν και το παιδί να ξενίζω με αυτό που θα πω. Γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή. Εάν δεν είμαστε μαζί σε αυτό δεν πειράζει. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι, αυτό που λέει η καρδιά του και η ψυχή του. Θέλω να το πω με τους όρους του κοινωνικού φύλου, αλλά δεν πρέπει να το πω. Είτε θέλει να εκφραστεί σαν γυναίκα, είτε θέλει να εκφραστεί σαν οτιδήποτε άλλο και να αυτοπροσδιοριστεί με έναν άλλο τρόπο, εγώ θα είμαι εκεί» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Δημήτρης Σούρας έγραψε στη δημοσίευσή του:  «Η ΑΦΥΛΙΑ!!! Σουηδή τραγουδίστρια μιλάει για άφυλα παιδιά. Μετά την κατακραυγή ζητάει συγνώμη, ρίχνοντας το λάθος στα κακά ελληνικά! Σουηδικό βιντεάκι, ακατάλληλο για παιδιά, παρουσιάζεται στην τρίτη δημοτικού με ψυχολογικές συνέπειες για κάποιους μαθητές! Το υπουργείο σιωπά!

Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία μετά την γέννα του παιδιού της. Αναιρεί και διευκρινίζει ότι «μπερδεύτηκε», όταν τα βέλη εναντίον της πολλαπλασιάστηκαν. Εμείς θα εξακολουθούμε να σιωπούμε;».