Καλαμάτα: «Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου»

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 43χρονης μητέρας, τόσο στην Καλαμάτα όπου διέμενε όσο και στη Φθιώτιδα από την οποία καταγόταν.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό χθες, Τετάρτη, από τον 4ο όροφο στον οποίο βρισκόταν το διαμέρισμά της, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι τίναζε τα χαλιά πριν βρεθεί στο κενό.

Λίγο νωρίτερα, είχε πάει τα ανήλικα παιδιά της στο σχολείο.

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της με τρεμάμενη φωνή.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου» πρόσθεσε.

Η άτυχη 43χρονη είχε σπουδάσει αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, από το οποίο αποφοίτησε το 2003 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γεωπληροφορική. Στην Καλαμάτα βρισκόταν τα τελευταία 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στον Δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας.

Η κηδεία της 43χρονης θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδας, το χωριό που αγαπούσε τόσο πολύ.

Η άτυχη 43χρονη είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της, για να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 43χρονη μητέρα βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο που βρέθηκε πεσμένη η άτυχη γυναίκα, οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα χαλί. Σύμφωνα με την προανάκριση, κάτοικοι της περιοχής είπαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τη γυναίκα να τινάζει ένα χαλί λίγο πριν το τραγικό της τέλος.

Όπως λένε οι συμπολίτες της, ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, που παλαιότερα δούλευε στην Πολεοδομία του Δήμου Καλαμάτας αλλά παραιτήθηκε για να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της. Η μοίρα όμως της επεφύλασσε τραγικό τέλος, αναφέρει το in.gr