Μαρία Ναυπλιώτου: «Βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία»

Η Μαρία Ναυπλιώτου αυτόν το χειμώνα πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Δημήτρης Χορν, στην οδό Αμερικής, μαζί με τον Ηλία Μελέτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Beaute  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που βίωσε πέρυσι αλλά και πως κατάφερε να τη διαχειριστεί.

Η όμορφη ηθοποιός βιώσε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

«Προβλήματα υγείας πέρασαν οι γονείς μου, άνθρωποι που αγαπώ αλλά κι εγώ. Τον περασμένο χρόνο βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία. Βγαίνοντας από αυτήν άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν με επηρεάζουν.

Μόνο που προσπαθώ να τους δώσω την πραγματική τους διάσταση, να μην ανησυχώ υπερβολικά, να μην παθαίνω πανικούς και να μην αγχώνομαι για όσα έρθουν, να μη σκέφτομαι μόνο το κακό. Προσπαθώ να τα τοποθετήσω στην πραγματική τους υπόσταση και να σκέφτομαι ότι τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται και είμαι υγιής.

Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να έχεις υγεία

Αρκεί να έχουμε υπομονή και βεβαιότητα πως όλα περνάνε. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να έχεις υγεία. Παλιότερα κυριαρχούσε στο μυαλό μου πάντα το κακό σενάριο. Σήμερα πια όχι! Και αυτό μου δίνει ανακούφιση, κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ!