Τι γυρεύει η αλεπού στο… Καλλιμάρμαρο; – To viral video με τον νυχτερινό επισκέπτη

Σε αυτά που δεν φθάνει η αλεπού… δεν ανήκει το Καλλιμάρμαρο. Απόδειξη οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στα social media.

Αλεπού επιλέγει για τη νυχτερινή τσάρκα της το Καλλιμάρμαρο, αφήνοντας άφωνους όσους ήταν εκεί και προκαλώντας, αν μη τι άλλο, πνευματώδη σχόλια στα social media.

 

Στο βίντεο φαίνεται η αλεπού να κατεβαίνει με ταχύτητα τα σκαλοπάτια λες και είχε αργήσει να βγει στη σκηνή, μην προλαβαίνοντας να ρίξει ούτε μια ματιά στην παρέα δίπλα που δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Επικρατέστερη εικασία για το πού μένει η μεγάλη πρωταγωνίστρια και πώς βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο είναι ότι κατέβηκε από το λόφο του Αρδηττού.

Αυτή είναι η αστεία προσέγγιση του θέματος χωρίς όμως -ευτυχώς- να λείπουν και τα πιο ουσιαστικά σχόλια για το γεγονός ότι ένα άγριο ζώο βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Το φετινό πολύ ζεστό καλοκαίρι με τις φωτιές και την ανομβρία ίσως να αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η αλεπού αναγκάστηκε να τρέχει μέσα στο Καλλιμάρμαρο.

«Τι να κάνουν τα καημένα τα ζωάκια; Αφού καίμε τα σπίτια τους κάπως πρέπει και αυτά να επιβιώσουν» είναι μία από τις πιο ουσιαστικές αναρτήσεις.

Αλεπού ντάαουντάουν