Βελεσιώτου, Μουτσάτσου Μπουζούρη σε μια rock παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η προφητική μουσικοθεατρική παράσταση «Γυναίκες«  που άφησε το δικό της στίγμα πριν από μερικά χρόνια όταν το κίνημα metoo, δεν είχε καν ξεκινήσει και ο όρος «γυναικοκτονία» δεν συμπεριλαμβανόταν στον δημόσιο λόγο, επιστρέφει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

«Γυναίκες on the rocks», μια μουσικοθεατρική παράσταση όπου ο λόγος αγκαλιάζει μαγικά τη μουσική και τα τραγούδια, απογειώνοντας το συναίσθημα, με στόχο την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.

H Φωτινή Βελεσιώτου

Τρεις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τρείς γυναίκες, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Παρθενόπη Μπουζούρη, με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα, αποκαλύπτουν ανομολόγητα συναισθήματα και ιστορίες σκοτεινές, μεσ’ από σχέσεις κακοποιητικές για γυναίκες και παιδιά ανυπεράσπιστα σε μια κοινωνία που αρνείται να απαγκιστρωθεί από τα έμφυλα στερεότυπα και τον σεξισμό, προσποιείται άγνοια  και επιλέγει να προστατέψει τον θύτη, καταδικάζοντας στην ντροπή τον φόβο και την απόγνωση το θύμα.

Άνθρωποι, εγκλωβισμένοι σε ρόλους αρχετυπικούς, που αδυνατούν να σπάσουν τα δεσμά της πατριαρχίας και να αναζητήσουν τον δρόμο προς την ελευθερία της αγάπης και της αλήθειας για να διαπιστώσουν μοιραία, πως στην ουσία η ζωή μας, είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης των φωτεινών και των σκοτεινών πλευρών μας. Η διαδρομή έχει συμπληγάδες, δράκους και ερινύες. Στόχος μας είναι να τους νικήσουμε και να αγκαλιάσουμε τον αληθινό εαυτό μας που περιμένει να μας υποδεχτεί.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα, Ιδέα- κείμενο- μουσική επιμέλεια: Αναστασία Μουτσάτσου, Πιάνο- πλήκτρα: Μαρίνα Τσοκάνη, Ακορντεόν: Στέλιος Κατσατσίδης, Μπουζούκι: Ορέστης Κολέτσος

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 21.00
Eίσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com (https://www.more.com/music/gynaikes-on-the-rocks/)
Κρατήσεις: 210 9315600
Διάρκεια: 150 λεπτά

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600