Ο Σωτήρης Μυτακίδης των Active Member έρχεται ζωντανά στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι

Στις 4 Φεβρουαρίου ο Λόγος Έργου Σκια aka Ramon επιστρέφει με μια νέα μεγάλη συναυλία στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Θα παρουσιάσει κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του ενώ θα ακουστούν δουλειές από προηγούμενες δισκογραφίες και διάφορα project στα οποία έχει συμμετάσχει.

Από τη βραδιά, δεν θα λείπουν και τα κομμάτια της νέας μουσικής ενότητας των Active member «Μύθοι του βάλτου II» που κυκλοφόρησαν το Νοέμβριο και που μαζί με τον BD Foxmoor υπογράφει τους στίχους και την παρουσίαση.

Στη σκηνή θα βρίσκεται η ομάδα Conscious Relevance που ο ίδιος ίδρυσε το 2014 και φέτος κλείνει δέκα χρόνια.

Θα μοιραστούν με το κοινό καινούργια κομμάτια, ενώ για πρώτη φορά θα δημιουργήσουν επί σκηνής μουσικούς αυτοσχεδιασμούς με την τέχνη του Spoken Word και του Beatmaking.

Η βραδιά θα κλείσει με τη γιορτή των γενεθλίων του Λ.Ε.Σ. (5 Φλεβάρη) – μια ημερομηνία που οι μυημένοι στους στίχους των Active Member έχουν βαθιά στο μυαλό τους χαραγμένη.

Λίγα λόγια για τον ΛΕΣ

Ο Λ.Ε.Σ. a.k.a Ramon, κατά κόσμον Σωτήρης Μυτακίδης έχει συμμετάσχει σε πάνω από 800 συναυλίες των Active Member από το 1999 έως και σήμερα. Είναι μέλος του label Talkback από το οποίο κυκλοφορούν όλες οι δουλειές του Low Bap ρεύματος από το 2015 και μετά. Τον Ιούνιο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του single, ενώ, το 2022 γίνεται επίσημα, μέλος των Active Member.

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε μαζί με τον Nimeni Altu’ από τη Ρουμανία το «Λουλούδια της ερήμου – Flori crescute în deșert» αφιερωμένο σε όσους χάθηκαν σαν αριθμοί εξαιτίας των συνθηκών.

O πρώτος του δίσκος «Λόγος Έργου Σκιά» κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου του 2021 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ακολούθησε το soundtrack «Pandemagogues».

Ο Σ. Μυτακίδης ασχολείται με την παραγωγή, την ηχοληψία και το sound design και είναι Ιδρυτής της μουσικής ομάδας Conscious Relevance η οποία με τη σειρά της έχει στήσει το Sound Design and Recording / Video Editing Studio »Conscious Relevance».

4 Φεβρουαρίου 2024

Αρχιτεκτονική

Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα

Προπώληση: 10 ευρώ / Είσοδος: 15 ευρώ

Για την προπώληση εισιτηρίων επισκεφθείτε το Savage Tattoo Athens – Αγίας Ειρήνης 14 Αθήνα 10551 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση consciousrelevancemedia@gmail.com