Χαμός με την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον – Μεγάλα πρακτορεία την αποσύρουν ως «πειραγμένη»

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον. Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης της φωτογραφίας με τα παιδιά της για τη γιορτή της Μητέρας και μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία την αποσύρουν ως «πειραγμένη».

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press, με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

 

Το θέμα δεν άργησε να πάρει διαστάσεις, με αρκετούς χρήστες των social media να επισημαίνουν και άλλες τέτοιες «ανωμαλίες». Στάθηκαν στο φερμουάρ της Κέιτ Μίντλετον, τα μαλλιά της πριγκίπισσας Σάρλοτ και τη φούστας της.

Οι αλλοιώσεις στη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Οι αλλοιώσεις στη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Οι αλλοιώσεις στη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Οι αλλοιώσεις στη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον που δόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον μετά την επέμβασή της, ανήμερα της γιορτής της Μητέρας. Στη νέα φωτογραφία που έχει προκαλέσει πανικό, η Κέιτ Μίντλετον κάθεται σε μια καρέκλα έχοντας γύρω της τα τρία της παιδιά.

Το ευχαριστώ της Κέιτ Μίντλετον

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφραζε τις ευχαριστίες της «για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες» κλείνοντας με ευχή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσιγκτον η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο παλάτι του Windsor στις αρχές της περασμένης εβδομάδας με φωτογράφο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Το μοναδικό που έχει αποκαλύψει το παλάτι του Κένσινγκτον είναι ότι η επέμβαση δεν είχε να κάνει με αντιμετώπιση κάποιας μορφής καρκίνου, όπως αναφέρεται στο in.gr