Ο Jordan Magasiva, ο οποίος εργάζεται για την Barber Industries στο εμπορικό κέντρο Westfield Kotara στα δυτικά του Newcastle στην Αυστραλία, δημοσίευσε πλάνα του γενειοφόρου άνδρα με την στολή εργασίας του, ο οποίος κοιμόταν με το κεφάλι του ακουμπισμένο προς τα πίσω στην καρέκλα του κουρείου.

Ο 27χρονος επιχειρηματίας δήλωσε στην Daily Mail Australia την Παρασκευή ότι άφησε τον τακτικό πελάτη του Billy να κοιμηθεί αφού του κούρεψε τα μαλλιά και τα γένια την Τετάρτη, επειδή είναι «σκληρά εργαζόμενος».

«Βλέποντας το βλέμμα στα μάτια του, καταλάβαμε ότι ήταν πραγματικά κουρασμένος, οπότε αποφασίσαμε όλοι να τον αφήσουμε να κοιμηθεί», είπε ο Magasiva.

«Ήταν σίγουρα μια ομαδική προσπάθεια για να τον κάνουμε να νιώσει όσο το δυνατόν πιο άνετα. Βάλαμε ακόμη και το κάλυμμα στα μάτια του. Είναι καλός πελάτης μας και είναι πάντα ευδιάθετος» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει 6,6 εκατομμύρια προβολές, ο Magasiva καταγράφει τον κοιμισμένο Billy στην καρέκλα στις 3.14 μ.μ. και στη συνέχεια στις 5.38 μ.μ. όταν ξυπνάει και χαμογελάει αμήχανα.

 

«Τι ώρα είναι;»

Τα πρώτα λόγια του Billy όταν ξύπνησε ήταν «τι ώρα είναι;». «Ήταν άναυδος», είπε ο Magasiva.

«Είπε ‘πού είναι όλοι;’ Υπήρχε μόνο άλλος ένας πελάτης στο κατάστημα, αλλά όταν μπήκε μέσα υπήρχαν πολλοί περισσότεροι. Ήταν σίγουρα έκπληκτος» συμπλήρωσε.

Ο Magasiva είπε ότι ο Billy είχε έρθει για να κουρευτεί και να περιποιηθεί τα γένια του. Σύντομα τον πήρε ο ύπνος αμέσως μετά την έναρξη της εργασίας, η οποία διήρκεσε περίπου 30 λεπτά.

Σύμφωνα με τον νεαρό επιχειρηματία, δεν είναι τόσο ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να αποκοιμούνται στην καρέκλα του κουρέα.