Δωρεά ενός beebot στο 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης έκανε δωρεά ένα beebot, ένα σύγχρονο εργαλείο εκπαίδευσης που σκοπό έχει να ενθουσιάσει μαθητές και εκπαιδευτικούς, υπενθυμίζοντας πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι η τεχνολογία στις μέρες μας!

Η διεύθυνση του σχολείου ευχαρίστησε τον σύλλογο, αναφέροντας:

«Ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης ευχαριστεί 
θερμά τον σύλλογο γονέων του σχολείου για την δωρεά ενός beebot για 
τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος Σύλλογος ασχολείται ενεργά και αδιάλειπτα με σοβαρά ζητήματα της σχολικής μονάδας όπως είναι αυτό που αφορά την επικινδυνότητα σε ενδεχόμενη πυρκαγιά, καθώς το σχολείο βρίσκεται εντός των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα. (Μέσα στα πεύκα). Γονείς και κηδεμόνες τουλάχιστον τη τελευταία τριετία έχουν δώσει σκληρό αγώνα ώστε να διαμορφωθεί ένα σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά μέχρι στιγμής παρά τη φαινομενική συμβολή και τις υποσχέσεις αρμοδίων δεν έχουν οριστεί κατάλληλα μέτρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανησυχία και αβεβαιότητα και κυρίως εν όψη της αντιπυρικής περιόδου 2024.

Όπως τόνισε εκπαιδευτικός του σχολείου, «Αναμένουμε να γίνουν πράξη όσες υποσχέσεις έχουν δοθεί γιατί το κακό μία φορά θα γίνει.Όταν το 2018 στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά μας, είναι ανεπίτρεπτο να τίθεται θέμα «υπερβολής», πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις μας, δεν μας διαθέτουν ούτε ένα λεωφορείο ώστε να μετακινήσει τα παιδιά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Όπως φαίνεται, μάλλον περισσότερα έχουμε να περιμένουμε από το ρομπότ).