Στεφανία Γουλιώτη: «Η δεύτερη σεζόν του Maestro θα έχει πολλές ανατροπές»

Σε βραδινό κάλεσμα γνωστού περιοδικού βρέθηκαν celebrities της εγχώριας showbiz και εκπρόσωποι της μόδας. Εκεί, ήταν και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Τα νέα επεισόδια φέρνουν ανατροπές

Στη δεύτερη σεζόν του «Maestro» αναφέρθηκε η Στεφανία Γουλιώτη. «Η δεύτερη σεζόν του ‘Maestro’ θα έχει πολλές ανατροπές. Στα γυρίσματα περάσαμε υπέροχα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη».

Η σειρά «Maestro» αναμένεται να πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Έρχονται οι 2 νέοι κύκλοι

Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη