Νέα απάτη σε Νέα Μάκρη: Μεταφορική εταιρεία παραδίδει δέματα σε οδοντίατρους

Αρκετές καταγγελίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνος δέχονται άπειρες κλήσεις με απόκρυψη από άγνωστους που σπέρνουν τρόμο και πανικό, κυρίως σε ηλικιωμένους καθώς τους ειδοποιούν και μάλιστα με προσποιητές κραυγές, ότι συγγενικά τους πρόσωπα έχουν πέσει θύματα σοβαρών ατυχημάτων.

Εκτός από αυτές τις μαρτυρίες, σήμερα κινδύνεψαν να εξαπατηθούν δύο γνωστοί οδοντίατροι της Ν.Μάκρης, καθώς γνωστή μεταφορική εταιρεία της περιοχής, τους χτύπησε το κουδούνι ώστε να τους παραδώσει δέμα το οποίο θα έπρεπε να πληρώσουν με αντικαταβολή. Το ένα εκ των δύο μάλιστα έφτασε στη Νέα Μάκρη από τον Βόλο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη ανακοίνωση έχει εκδοθεί από τον Οδοντριατρικό Σύλλογο με σκοπό να αποτρέψει τους γιατρούς να πέσουν θύματα απάτης.

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

ενημερωθήκαμε ότι πραγματοποιούνται αποστολές δεμάτων σε οδοντιατρεία μέσω εταιρείας κούριερ με αντικαταβολή από εταιρεία που εδρεύει στον Βόλο. Σας εφιστούμε την προσοχή να μη παραλαμβάνετε δέματα που δεν έχετε παραγγείλει.»