«Σαρώνει» ο Δημήτρης Μπάκουλης με τα «Κβάντα»

Μία ευχάριστη «μουσική πλημμύρα» κατακλύζει τις τελευταίες μέρες τα κοινωνικά μέσα και κυρίως το «Tik Tok» αφού το τραγούδι του μουσικού Δημήτρη Μπάκουλη «κβάντα» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αγκαλιάσει πλήθος χρηστών με αποτέλεσμα να ανεβάζουν διαρκώς δημοσιεύσεις με το συγκεκριμένο τραγούδι αφού πλέον έχει γίνει επιτυχία..! Ο Δημήτρης Μπάκουλης είναι ένας από τους τραγουδοποιούς που διαθέτει μελωδική φωνή που πράγματι ταξιδεύει τους ακροατές του.

Όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του,

«Είμαι 32 ετών. Κατάγομαι από μια μικρή κωμόπολη της Εύβοιας, το Αλιβέρι. Από τα 8 μου χρόνια που ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, και από τα 15 μου που ξεκίνησα να γράφω τραγούδια, έως σήμερα, παραμένω αυτοδίδακτος. Μέχρι τώρα έχω κυκλοφορήσει δύο προσωπικές δισκογραφικές δουλειές, τις «Άλλες ζωές» το 2016, και τον «Διάβολο του έρωτα» το 2021. Παράλληλα έχω έντονη παρουσία στη δισκογραφία, με συμμετοχές είτε σαν τραγουδοποιός, είτε σαν τραγουδιστής. Tελευταία κυκλοφορία μας με την στιχουργό Ουρανία Πατέλλη είναι το digital single «Τα κβάντα».

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο έρχεται στην επικαιρότητα κυρίως με δικά του τραγούδια τα οποία και παρουσιάζει στα live του.

Για όσους δεν το γνωρίζουν γενικά στη φυσική, ο όρος κβάντο ή κβάντουμ αναφέρεται σε μια αδιάστατη μονάδα ποσότητας, ένα «ποσό από κάτι». Είναι δηλαδή η μικρότερη δυνατή μονάδα της έννοιας στην οποία αναφέρεται και όλες οι ποσότητες αυτής της έννοιας είναι πάντα ακέραια πολλαπλάσια αυτής της μονάδας.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το μουσικό κομμάτι που συναρπάζει μικρούς μεγάλους και παρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μουσικό Κουτί στην ΕΡΤ