Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Τάσου Καραγιάννη στη Νέα Μάκρη

Οι παλαιότεροι κάτοικοι θα γνωρίζετε με βεβαιότητα τις Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας που παρέχει για πάνω από 20 έτη ο γνωστός φυσικοθεραπευτής Τάσος Καραγιάννης, στο κέντρο της Νέας Μάκρης.

Το πλέον υπερσύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει τον σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται ώστε να θεραπεύσει και να βοηθήσει ασθενείς που ταλαιπωρούνται με χρόνιες ή με παροδικές παθήσεις. Μηχανήματα τελευταίας τενχολογίας όπως ο  μαγνήτης, η διαθερμία, το λέιζερ, το tecar, ο κρουστικός υπέρηχος, ο μαγνητικός διεγέρτης και πολλά ακόμη προσδίδουν επιτυχία με τον καλύτερο τρόπο στην ανακούφιση και στην ίαση των σωματικών τραυμάτων. Η ομάδα του Τάσου αποτελείται από νέους ευγενικούς συνεργάτες με αξιοθαύμαστη προθυμία να εξυπηρετήσουν τον πάσχοντα, κάτι που θα αντιληφθείτε από το πρώτο κιόλας πεντάλεπτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάσος Καραγιάννης εμπνέει εμπιστοσύνη και χάρη στην πολυετή εμπειρία του και στην ξεχωριστή προσέγγιση που επιλέγει ανάλογα την κάθε περίπτωση, γνωρίζει καλά τη συνταγή της επιτυχίας οπότε είναι βέβαιο ότι θα σας προτείνει αυτό που ακριβώς χρειάζεστε. Η καθοδήγηση και οι συμβουλές του, είναι η λύση στο πρόβλημά σας.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια πάθηση που απαιτεί φυσιοθεραπείες, μην προβληματιστείτε για το που θα πρέπει να να απευθυνθείτε.

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία:

 

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Αναστάσιος Καραγιάννης

Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 133, Νέα Μάκρη 
Τηλέφωνο: 2294 092376

Φωτογραφία

 

Φωτογραφία

Φωτογραφία

Φωτογραφία