Ποια ήταν η σωσίας της Meryl Streep ντυμένη ως Miranda Priestly στο show Balenciaga;

Στο show του οίκου Balenciaga που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, οι θεατές έμειναν άφωνοι όταν είδαν να εμφανίζεται μια μορφή που θύμιζε έντονα την Meryl Streep στον iconic ρόλο της Miranda Priestly από την ταινία «The Devil Wears Prada».

Η πραγματικότητα, όμως, ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή: ο Alexis Stone, γνωστός drag queen και make up artist, κατάφερε να ξεγελάσει το κοινό με την απίστευτη μεταμόρφωσή του.

Ο Alexis Stone, καλλιτεχνικός χαμαιλέων και ταλαντούχος make up artist, έχει γίνει γνωστός για τις εκπληκτικές του μεταμορφώσεις σε εμβληματικές μορφές της pop κουλτούρας. Χρησιμοποιώντας το σώμα του ως καμβά, επιστρατεύει όλη του τη δημιουργικότητα για να πειραματιστεί και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια

Στο show του Balenciaga, ο Stone ανέβασε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, εμφανιζόμενος ως η αυστηρή και κομψή Miranda Priestly. Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, από την χαρακτηριστική λευκή κόμη μέχρι το αυστηρό βλέμμα, ο Stone κατάφερε να αποδώσει άψογα τον χαρακτήρα που η Meryl Streep έκανε διάσημο.

Η ομοιότητα ήταν τόσο μεγάλη που πολλοί σχεδόν πίστεψαν ότι η ίδια η Streep -η οποία μάλιστα είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια- βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Η εμφάνιση αυτή του Alexis Stone δεν ήταν απλώς μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση, αλλά και μια ένδειξη του πόσο βαθιά μπορεί να διεισδύσει ένας καλλιτέχνης στη δημιουργική διαδικασία και να ζωντανέψει χαρακτήρες με τέτοια πιστότητα.

Η δουλειά του Stone συνεχίζει να εμπνέει και να μαγεύει το κοινό, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη του μακιγιάζ και του drag μπορεί να φτάσει σε επίπεδα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Οι θεατές του show του Balenciaga δεν θα ξεχάσουν εύκολα τη στιγμή που είδαν την «Miranda Priestly» να κάθεται ανάμεσα στους καλεσμένους, και ο Alexis Stone θα συνεχίσει να εκπλήσσει και να γοητεύει με τις μοναδικές του δημιουργίες.

Πηγή: GRACE