Δημήτρης Κόκοτας: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, θα παραμείνει τουλάχιστον 6 μήνες στο νοσοκομείο»

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια των προβών για το σόου J2US στο οποίο συμμετείχε. Η Ματίνα Παγώνη που ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Τα νεότερα γα την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκκοτα

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας το είχα πει από την αρχή, θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα.

Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού», ανέφερε αρχικά.

Θέλει πολύ χρόνο

«Από εδώ και πέρα, τα πράγματα είναι αναμενόμενο να παρατείνονται για ακόμα 3-4 μήνες για να μπορέσουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Το είχαμε ξεκαθαρίσει.

Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές, όπως είχαμε πει, και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο – δεν κοροϊδέψαμε, από την αρχή το είπαμε – πάρα πολύ χρόνο.

Δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης

Θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν είναι ακόμα για να πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά», πρόσθεσε.