3+1 ιδανικοί καλοκαιρινοί προορισμοί για ζευγάρια

Αν αναρωτιέστε που θα πάτε διακοπές με τον σύντροφό σας αυτό το καλοκαίρι, μείνετε σε αυτό το άρθρο για να δείτε μερικά νησιά που είναι ιδανικά για ζευγάρια. Η επιλογή του προορισμού είναι μια διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο και κάθε φορά τα κριτήρια είναι διαφορετικά. Σημαντικό ρόλο παίζει η διάθεση και το στυλ των διακοπών που θέλετε να κάνετε, καθώς το κάθε νησί έχει την δική του ομορφιά και φημίζεται για ένα ή παραπάνω πράγματα.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς γιατί έχει μια υπέροχη φυσική ομορφιά, με πολύ ιδιαίτερες παραλίες και ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα που φωτίζει όλο το νησί. Μπορείτε να το απολαύσετε από τα ψηλά σημεία του νησιού και να φωτογραφηθείτε ή ακόμα και να κλείσετε μια κρουαζιέρα για να κάνετε τον γύρο του νησιού με Santorini Boat Rental https://santoriniboatrental.gr/, την ώρα που ο ήλιος πέφτει και τα καταγάλανα νερά αλλάζουν χρώμα και γίνονται πορτοκαλί από το ηλιοβασίλεμα.

Αξίζει επίσης να επισκεφτείτε το ηφαίστειο καθώς είναι εντυπωσιακό και δεν έχετε τη δυνατότητα να το συναντάτε συχνά αλλά και ένα οινοποιείο για μια γευσιγνωσία κρασιού αφού η Σαντορίνη φημίζεται για τα υπέροχα κρασιά που παράγει.

Η Μήλος, ένας εξίσου φημισμένος προορισμός για ζευγάρια, είναι ένα νησί γεμάτο σπηλιές, με πανέμορφα κρυστάλλινα νερά και πανέμορφες παραλίες. Οι επισκέπτες την λατρεύουν για την φυσική ομορφιά της και θέλουν να τηνεπισκεφτούν ξανά. Η πιο γνωστή παραλία είναι το Σαρακίνικο καθώς έχει μεγάλους ολόλευκους βράχους και γαλανά ήρεμα νερά. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση στις σπηλιές με καραβάκι και να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό μουσείο που βρίσκεται στην Πλάκα.

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι ένας προορισμός που δεν θα βαρεθείτε και σίγουρα δεν θα σας φτάνουν οι μέρες. Είναι μεγάλη και χρειάζεται αυτοκίνητο αν θέλετε να την γυρίσετε όλη. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της και έχει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους να επισκεφτείτε καθώς η Κρήτη αποτέλεσε ένα μεγάλο μέρος στην ιστορία της Ελλάδας.

Τέλος, οι Παξοί που βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος, είναι ένα μικρό νησάκι με καταγάλανα νερά και γραφικά χωριά και σοκάκια που μπορείτε να περπατήσετε με το ταίρι σας. Μπορείτε να κάνετε ρομαντικές βόλτες στα χωριά Γάιος, Λάκκα και Λόγγος και να φάτε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι αλλά και να πάτε στους Αντίπαξους που είναι ένα μικρό νησάκι απέναντι από τους Παξούς και να το συνδυάσετε με μια κρουαζιέρα. Λόγω των καθαρών νερών της θάλασσας την καθιστά ιδανική για κατάδυση, εξερευνώντας έτσι και τον θαλάσσιο κόσμο!