Day-to-night outfits για να μη γυρίσεις σπίτι μετά το γραφείο

Είσαι καλεσμένη σε πάρτι μετά τη δουλειά, σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε σινεμά, θέατρο, για φαγητό, και άλλες τόσες περιστάσεις που σε ωθούν κάποια πρωινά να φεύγεις από το σπίτι λίγο πιο περιποιημένη. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και για να μη χρειάζεται να αλλάζεις μετά το γραφείο, ανακάλυψε παρακάτω τα τέσσερα day-to-night outfits που σου προτείνουμε:

Το εμπριμέ φόρεμα

Τα φορέματα με μοτίβα είναι από τους ωραιότερους τρόπους, για να δείχνεις put-together χωρίς μεγάλο effort. Ιδιαίτερα ένα μακρύ σε γήινες αποχρώσεις. Ένα μπεζ με πράσινα φύλλα, το print που κοντεύει να ξεπεράσει σε δημοφιλία μέχρι και το φλοράλ. Μια λεπτή ζώνη στη μέση είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Ψηλά παπούτσια, η τσάντα σου και είσαι έτοιμη.

Boho Energy

Βρες το στιλ που σου ταιριάζει και ύστερα διάλεξε το matching σύνολο που θα το αναδεικνύει. Εάν σου αρέσει το μποέμ ύφος, σκέψου ένα εξώπλατο τοπ με μια μακριά κρουαζέ φούστα. Ένα σε κομψό μαύρο χρώμα με κεντήματα που θα το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον στην όψη και την υφή. Κράτα τα αξεσουάρ σου διακριτικά. Ίσως λίγα λεπτά δαχτυλίδια και μια τσάντα σε boho στιλ για την απόλυτη συνοχή στο look.

Elevated Jeans

Τα τζιν που ξεχωρίζουν. Eκείνα με τις διακοσμητικές λεπτομέρειες που ταιριάζουν στα all-day σύνολά σου. Διάλεξε ένα με μαύρο χρώμα και κρύσταλλα, συνδύασέ το με ομοιόχρωμο γιλέκο και θα πετύχεις ένα δυναμικό total black look. Τα γιλέκα είναι η τάση της σεζόν και φοριούνται σε κάθε εποχή. Με πουκάμισα και παλτό γυναικεία τον χειμώνα, μόνα τους με μεταξωτά μαντήλια το καλοκαίρι.

Ολόσωμη Φόρμα

Το grab & go θηλυκό κομμάτι που από μόνο του είναι chic, άνετο και statement. Μια πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα με σχέδια και halterneck λαιμόκοψη θα αναδείξει τους ώμους και τις γραμμές του σώματός σου. Ιδιαίτερα, εάν συνοδεύεται και από μια ζώνη στη μέση. Δεν υπάρχει περίσταση που να μην μπορείς να πας ντυμένη έτσι. Ακόμα και σε ένα εταιρικό event, μια βάπτιση ή έναν γάμο!

Το μεγαλύτερο trend τώρα δεν είναι ούτε κάποιο μοτίβο ούτε συγκεκριμένα διακοσμητικά στοιχεία στο ρούχο. Είναι η δυνατότητα να φοράς ένα σύνολο όλη την ημέρα και να δείχνεις put-together. Καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα outfit με ξεχωριστή όψη και ωραίο handfeel που φοριέται από το γραφείο μέχρι το βραδινό dinner. Και φυσικά, δεν ξεχνάμε τα αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν σε μια στιγμή dress up το look. Μια μεταλιζέ εσάρπα, ένα chunky κολιέ και τα παπούτσια που κάνουν stand-out. Αυτά τα ευέλικτα fashion items είναι το νέο thing της μόδας!