Vacation Looks: Τι να πάρετε μαζί σας στις διακοπές;

Vacation Looks: Τι να πάρετε μαζί σας στις διακοπές;

 

Αν σχεδιάζετε την επόμενη απόδραση, αυτό το άρθρο σας αφορά, καθώς το focus στρέφεται στα vacation looks του καλοκαιριού. Από τη λίστα μας απουσιάζουν οι “συνήθεις ύποπτοι”, μαγιό, παρεό, καφτάνι, γυαλιά ηλίου και ούτω καθεξής και επικεντρωνόμαστε στα τέσσερα must-have σύνολα που αξίζει να πάρετε μαζί σας στις διακοπές:

 

Το πασπαρτού

 

Ή αλλιώς all- day. Είναι το outfit που θα φοράτε όλη την ημέρα για museum hopping, για βόλτες σε ιστορικούς δρόμους, για τις συνεχόμενες στάσεις σας προκειμένου να θαυμάσετε τα αξιοθέατα. Είναι το σύνολο που θα σταθεί παντού: από την πρωινή ξενάγηση μέχρι και το βραδινό σας dinner. Και αφού θα περνάτε τόσες ώρες μέσα σε αυτό, πρέπει να το νιώθετε άνετο και κολακευτικό πάνω σας. Μη διστάσετε να διαλέξετε το αγαπημένο σας look κι αν έχετε αμφιβολίες προτείνουμε μονοχρωμία και να δώσετε έμφαση στα αξεσουάρ. Σκεφτείτε ένα μίνι ολόλευκο φόρεμα με halter neck λαιμόκοψη με τη μαύρη τσάντα σας και chunky σανδάλια ή με ένα κομψό σακίδιο με πλέξη ή με τα πιο eye-catching παπούτσια.

 

Για το beach bar

 

Ή την πισίνα. Χρειάζεστε ένα outfit, για να κάνετε την ομαλή -και στιλάτη- μετάβαση από το νερό στο pool party ή το μπαρ. Το ψάθινο καπέλο με γείσο είναι key-buy, ένα ανάλαφρο, loose ριγέ πουκάμισο ως layering κομμάτι πάνω από το μαγιό και ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς που θα ολοκληρώσει ιδανικά το look. Νεανικό στιλ, φρέσκια εικόνα, δροσερό και ανάλαφρο σύνολο.

 

Για την εξερεύνηση

 

Κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια, όταν βρίσκεστε σε καινούργιο μέρος. Βάζετε στόχο να ανακαλύψετε τα πιο καλά κρυμμένα σημεία, αυτά που ξέρουν οι ντόπιοι, μέρη-θησαυροί που σάς αποκαλύπτονται μόνο ύστερα από πολύωρο περπάτημα. Για εκείνες τις στιγμές χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα look με relaxed fit. Από τα παντελόνια γυναικεία κατάλληλα είναι τα σορτς, τα cropped και αυτά με το barrel leg, καθώς το bottom σας πρέπει να είναι comfy και να μην υπάρχει κίνδυνος να πατήσετε πάνω του. Για top οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άνετα π.χ. ένα αμάνικο ελαστικό ή το lettering T-shirt σας.

 

Για τη βραδινή βόλτα

 

Πολλές φορές μετράμε τις διακοπές μας με νύχτες. Τρεις βραδιές, τέσσερις και πάει λέγοντας. Όσες περισσότερες τόσο το καλύτερο, για να πληθαίνουν οι ευκαιρίες να απολαμβάνουμε ηλιοβασιλέματα και παραθαλάσσιες βόλτες. Στην εμφάνισή σας προτείνουμε να χαρίσετε luxe-feel  με φούστες που έχουν λαμπερή όψη. Σαν τη μάξι satin-look που είδαμε στη λαδί απόχρωση με ένα ιριδίζον χρυσαφί one-shoulder κορμάκι, όλο θηλυκότητα.

 

Όλοι αγαπάμε τις διακοπές. Συχνά οριοθετούμε τη ζωή μας γύρω από αυτές και νοσταλγούμε με την ίδια ένταση τόσο εκείνες που αφηγούνται ιστορίες γεμάτες αδρεναλίνη όσο και εκείνες που απαρτίζονται από στιγμές χαλάρωσης σε ήσυχα βράδια. Η βαλίτσα γυρνάει γεμάτη με νέες προσθήκες και σουβενίρ για αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα κλείνει πάντα με τα αγαπημένα σας vacation looks μέσα.