Θα πας σε συναυλία; Ρίξε μια ματιά σε 4 συμβουλές

 

Αν λατρεύεις τη μουσική, είμαστε σίγουρες ότι λατρεύεις και κάτι ακόμη. Τις συναυλίες! Αλλά η αλήθεια είναι ότι μια συναυλία δεν είναι και τόσο απλή συνθήκη. Προκειμένου να περάσεις καλά και να αποφύγεις τα προβλήματα που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

  1. Ντύσου σωστά

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν για οποιαδήποτε συναυλία και αν έχεις κανονίσει να πας, είναι φυσικά το τι θα φορέσεις. Πρέπει να φροντίσεις να ντυθείς σωστά και να μπορείς να κινηθείς χωρίς να σε περιορίζουν τα ρούχα σου. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλή ιδέα να φορέσεις φόρεμα ή φούστα. Προτίμησε τα τζιν και τα απλά μπλουζάκια (ή τη μπλούζα του συγκροτήματος που δεν ξέρεις και πού αλλού να τη φορέσεις). Ωστόσο, είναι σημαντικό να είσαι και μέσα στο θέμα! Για παράδειγμα, για μια ροκ συναυλία δεν υπάρχει καλύτερο look από τα veagan leather παντελόνια, τα αρβυλάκια και τα απλά t-shirts.

Note: Ξέρουμε ότι τα δερμάτινα γυναικεία παντελόνια μπορεί να μην σου ακούγονται και πολύ άνετα για συναυλία. Ωστόσο, είναι τέλεια επιλογή για το χειμώνα και υπάρχουν και παντελόνια που είναι πιο φαρδιά και τα οποία σίγουρα θα σε βολέψουν καθώς και βιώσιμα ρούχα https://cloud9byl.gr/eco-friendly/ που θα σου χαρίσουν άνεση.

  1. Πάρε μαζί σου τα απαραίτητα

Είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε πολύ νερό, καθώς θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο για πολλές ώρες και σίγουρα θα αρχίσεις να ζεσταίνεσαι. Πέρα από αυτό δεν είναι κακή ιδέα να έχεις μαζί σου παραπάνω χρήματα, καθώς δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστεί, έξτρα ρούχα και αποσμητικό. Πρόσεξε να μην ξεχάσεις τα εισιτήρια!

  1. Πήγαινε παρέα με τις φίλες σου

Καμιά φορά μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό το να πας σε μια συναυλία που θέλεις πολύ να δεις, ακόμη και αν δεν μπορούν οι φίλες σου. Ωστόσο, είναι καλύτερο να πηγαίνεις παρέα με εκείνες. Όχι μόνο από άποψη ασφάλειας, αλλά και για να το απολαύσεις πολύ περισσότερο. Για να χορέψετε μαζί, να τραγουδήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες κ.ο.κ.

  1. Χρησιμοποίησε το μπάνιο πριν αρχίσει η συναυλία

Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο προτού ξεκινήσει η συναυλία. Να ξέρεις ότι όσο προχωράει η βραδιά, τόσο μεγαλύτερες θα γίνονται και οι ουρές για τις τουαλέτες. Οπότε είναι καλό να έχεις προνοήσει ώστε να μην χάσεις τη μισή συναυλία ή τα κομμάτια που θέλεις οπωσδήποτε να ακούσεις.

Πάνω από όλα πρέπει να περάσεις καλά! Και αν έχεις οργανωθεί σωστά από πριν, σίγουρα θα το απολαύσεις.