Πώς θα οργανώσουμε το τέλειο cooking night με τους φίλους μας

Οι στιγμές με τους αγαπημένους μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά και χαλαρωτικά πράγματα που συμβαίνουν στην πιεσμένη μας καθημερινότητα. Πολύ συχνά έχουμε την ανάγκη να βρούμε χρόνο μέσα στην ημέρα μας για να μοιραστούμε μαζί με φίλους. Αν ψάχνετε νέες ιδέες για δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με την παρέα σας, θα σας παρουσιάσουμε την νέα αγαπημένη μας που θα σας προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου και απόλυσης.

Δημιουργήστε το τέλειο cooking night. Μία βραδιά για φαγητό με φίλους είναι κάτι ευχάριστο αλλά και συνηθισμένο. Αν θέλετε να πάτε αυτή την ιδέα ένα βήμα παρακάτω και να διασκεδάσετε περισσότερη ώρα μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί την προετοιμασία και το μαγείρεμα του φαγητού που θα φάτε. Μπορεί  με ένα πρώτο άκουσμα να σας ακούγετε δύσκολο έως ανέφικτο να συντονιστείτε πολλά άτομα σε μία κουζίνα αλλά με τη σωστή οργάνωση και καλή διάθεση να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας μείνει αξέχαστο. Αν δε ξέρετε ποια βήματα να ακολουθήσετε, θα τα βρείτε όλα στο άρθρο που ακολουθεί.

Βήμα 1ο

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε το χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η βραδιά σας. Ξέρουμε ότι μπορεί να μην διαθέτετε μεγάλες και μοντέρνες κουζίνες https://www.theodoridi.gr/proioda/monternes-kouzines/ όπως στις ταινίες αλλά δεν είναι απαραίτητες. Μπορείτε να κάνετε τη κύρια προετοιμασία και τις κρύες παρασκευές σε κάποιο πιο ευρύχωρο μέρος όπως είναι η τραπεζαρία. Αν έχετε αρκετά έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/ που να μπορούν να λειτουργήσουν σαν πάγκοι μπορείτε να χωρίσετε το χώρο και ο καθένας να κάνει εκεί τα δικά του βήματα.

Βήμα 2ο

Το δεύτερο βήμα είναι να αποφασίσετε το μενού και όλα αυτά που θα χρειαστεί να φτιάξετε. Είτε μόνος του ο οικοδεσπότης είτε όλη η παρέα μαζί, μπορείτε να καταλήξετε στα φαγητά που θα κάνετε εκείνη τη βραδιά. Αφού καταλήξετε σε μία λίστα με το μενού θα πρέπει να βρείτε τις συνταγές για το καθένα. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζουν όλοι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν και τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν. Βάση των συνταγών στις οποίες θα καταλήξετε θα πρέπει να κάνετε και τα αντίστοιχα ψώνια. Βρείτε όλα τα υλικά που δεν έχετε, τις απαιτούμενες δοσολογίες και κάντε τις απαραίτητες αγορές.

Βήμα 3ο

Τελευταίο βήμα και απαραίτητο σε κάθε κατάσταση που εμπλέκονται πολλά άτομα είναι ο χωρισμός των αρμοδιοτήτων. Θα πρέπει το κάθε άτομο να αναλάβει τις δικές του παρασκευές ή βήματα αυτών ώστε να υπάρχει μία ροή στο μαγείρεμα και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην ξεχάσετε πως το πιο σημαντικό σε αυτή τη βραδιά είναι να περάσετε ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Απολαύστε τη διαδικασία και σίγουρα όλα θα πάνε καλά!